Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’® Potte 3,0 liter,- Opbundet

65 kr.

Boost din have med Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’. Smagfulde bær, let at dyrke og store udbytter. Perfekt til alle haveentusiaster.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202351398 Kategori:

Produktnavn: Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’® Potte 3,0 liter, Opbundet

Opdag skønheden og vidunderet ved Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’® – en sand perle i enhver have. Dette pragtfulde bær trives bedst i solrige omgivelser og kræver en moderat mængde gødning for at blomstre i al sin herlighed. Med en 3,0 liters potte og opbundet for at støtte dens frodige vækst, er ‘Golden Queen’® den perfekte tilføjelse til enhver have eller altan.

‘Golden Queen’® er kendt for sin robusthed og tilpasningsdygtighed i det danske klima. Med en imponerende højde på 120-170 cm og en bredde på 70-90 cm vil dette bærbusk blive et imponerende syn i enhver have. Den opretstående vækstform gør det nemt at holde styr på busken og sørge for, at den vokser sundt og kraftigt.

Forestil dig at kunne plukke saftige hindbær direkte fra din egen have gennem hele efteråret. Med ‘Golden Queen’® får du ikke kun lækre bær, men også smukke blomster, der tilføjer en skøn duft og farve til din udendørs oase. Lad dig fortrylle af naturens egen skønhed og tag del i glæden ved at dyrke dine egne frugter.

Uanset om du er en erfaren gartner eller nybegynder, vil Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’® være en berigende og givende tilføjelse til din have. Lad dig inspirere af dette fantastiske bær og skab en frodig og livlig udendørs atmosfære med ‘Golden Queen’® ved din side. Gå ikke glip af chancen for at bringe naturens magi tættere på dig med denne enestående plante.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efterårs Hindbær ‘Golden Queen’® Potte 3,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.