Efterårs Hindbær ‘Fallgold’ Potte 2,0 liter,- opbundet

85 kr.

Opnå et farverigt efterårsflor med vores Efterårs Hindbær ‘Fallgold’. Smukt opbundet i en 2,0 liter potte, der er klar til at pynte i din have.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900198901546 Kategori:

Forestil dig en smuk efterårsdag, hvor solen skinner på de gyldne blade og de saftige hindbær hænger klar til høst. Med vores Efterårs Hindbær ‘Fallgold’ Potte 2,0 liter,- opbundet kan du bringe dette idylliske billede direkte hjem i din have eller altan.

Denne vidunderlige hindbærsort ‘Fallgold’ er en fryd for øjet med dens gyldne bær og imponerende højde på 120-170 cm. Den trives bedst i sollys og kræver en næringsrig jord for at trives optimalt. Med de rette vækstforhold vil du kunne nyde en stor og saftig høst af lækre hindbær, der vil glæde både øjet og smagsløgene.

Med en bredde på 70-90 cm er denne hindbærbusk ideel til både store haver og mindre rum. Du kan også nemt dyrke den i en krukke eller potte på din altan eller terrasse, så du kan nyde godt af de skønne frugter selvom du bor i byen.

Efterårs Hindbær ‘Fallgold’ er fuldt hårdfør i det danske klima og kræver minimal vedligeholdelse. Du kan glæde dig til at se den vokse og udvikle sig, samtidig med at du kan se frem til at høste de mest delikate hindbær i efteråret.

Så lad dig inspirere af naturens skønhed og skab din egen frugthave med vores Efterårs Hindbær ‘Fallgold’ Potte 2,0 liter,- opbundet. En investering i både smukke omgivelser og friske frugter, der vil glæde dig og dine kære i mange år fremover. Skynd dig at få fat i denne pragtfulde hindbærbusk og giv din have et strejf af elegance og lækre smagsoplevelser.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efterårs Hindbær ‘Fallgold’ Potte 2,0 liter,- opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.