Efterårs Hindbær ‘Aroma Queen’® Potte 2,0 liter,- Opbundet

44 kr.

Få en smuk og velsmagende efterårs hindbær ‘Aroma Queen’® til din have. Opbundet og klar til at blive plantet i en 2,0 liters potte.

Køb her

Varenummer (SKU): 6196900202491986 Kategori:

Tag med på en smagsrejse gennem efterårets vidunderlige farvepalet med vores Efterårs Hindbær ‘Aroma Queen’. En smagseksplosion venter dig med hver eneste saftige bær fra denne pragtfulde plante. Med en 2,0 liters potte opbundet til perfektion, er denne hindbærplante en sand juvel i enhver have.

‘Aroma Queen’ er skabt til at imponere både øjet og ganen. Planten trives bedst i solskin eller let skygge, og dens frodige blade og dybtrøde bær skaber et vidunderligt syn i enhver have. Med den rette mængde gødning vil denne hindbærplante belønne dig med en generøs høst, der vil vække misundelse hos enhver haveentusiast.

Med en imponerende højde på mellem 100-200 cm og en spredning på 90-120 cm fylder ‘Aroma Queen’ hurtigt rummet og tilføjer farve og liv til enhver have. Den oprejste vækstform gør det let at opretholde plantens struktur, og den opbundne potte sikrer, at voksevilkårene er optimale for en sund og frodig hindbærbusk.

Nyd smagen af efterår med vores Efterårs Hindbær ‘Aroma Queen’, og lad dig fortrylle af de saftige bær, der summer af aroma og sødme. Med denne pragtfulde plante i din have er du garanteret en høstoplevelse ud over det sædvanlige. Så lad dig forføre af naturens skønhed og smag, og giv din have et strejf af luksus med vores Efterårs Hindbær ‘Aroma Queen’.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Efterårs Hindbær ‘Aroma Queen’® Potte 2,0 liter,- Opbundet”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.